РФ вдарила балістикою по Миколаєву, оголошувалась тривога в ряді областей

РФ вдарила балістикою по Миколаєву
РФ вдарила балістикою по Миколаєву

Ніч проти 15 жовтня окупанти здійснили декілька ударів балістичними ракетами по регіонах України. Вибухи проголошені в Миколаєві.

Раніше, перед вибухом, Повітряні сили України попереджали про швидкісні цілі в Миколаєві. Тривога оголошувалася в різних регіонах країни.

Олександр Сєнкевич, міський голова Миколаєва, зазначив, що звук вибуху було почути до оголошення повітряної тривоги.

О 02:31 Повітряні сили ЗСУ повідомили, що існує загроза використання балістичної зброї з півдня в областях, де оголошена тривога.

У той самий час кореспонденти "Суспільного" повідомили про повторні вибухи.

Від аналізувальних каналів надіходять повідомлення про 7 вибухів у Миколаєві, а також про пожежу в одному з житлових будинків.

Зазначимо, що раніше російські війська обстріляли один з житлових районів Херсона. Снаряд потрапив у житловий будинок, в результаті загинули дві жінки. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Нагадаємо, 9 жовтня російські окупанти обстріляли геріатричний центр у Степанівці Херсонського району. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав медичний персонал. Про це також повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

7 жовтня російські окупанти скинули на Херсон чотири авіаційні бомби. Зафіксовано 20 поранених, включаючи дітей. Були зафіксовані пошкодження колишньої школи та житлової забудови в Центральному районі.

Читайте також