РФ вдарила із артилерії по Харківщині: є загиблий

РФ вдарила по Харківщині: жертви шелестять листками
РФ вдарила по Харківщині: жертви шелестять листками

Сьогодні зранку, російські війська обстріляли селище Подоли Харківської області. Є жертви. Про це повідомила пресслужба Харківської облпрокуратури.

Згідно з інформацією, окупанти обстріляли селище Подоли Купʼянського району близько 5:15. У результаті загинув 48-річний чоловік.

Також приблизно о 5:10 російські військові здійснили авіаудар по селищу Купʼянськ-Вузловий, унаслідок якого один чоловік отримав поранення. Інформація про використану зброю – ФАБ-1500 з УМПК.

Крім цього, вранці війська РФ здійснили авіаційний удар по селищу Приколотне Купʼянського району. Як зазначено, ворог використав УМБД Д-30 СН (калібр 30 см).

Блок галереї

Внаслідок обстрілів пошкоджено цивільну інфраструктуру – житлові будинки, господарчі приміщення, магазини та автомобілі.

У ніч на 25 липня ударні БпЛА противника атакували багато регіонів України. Атака розпочалась близько третьої ночі, на що у багатьох регіонах було оголошено повітряну тривогу. Однак всі російські дрони були знищені на підступах до Києва.

Також у ніч на 25 липня російські загарбники атакували дронами-камікадзе Shahed Житомирську область. У результаті обстрілу пошкоджено десять приватних будинків та інфраструктурний об'єкт.

Читайте також