РФ вдарила по центральному району Харкова: виникла пожежа (оновлено)

Пожежа в центральному районі Харкова
Пожежа в центральному районі Харкова

Вибух у Харкові: унаслідок російської ракети пошкоджено будівлю поліклініки

Сьогодні, 6 липня, у Харкові під час повітряної тривоги стався вибух, про це повідомив глава ОВА Олег Синєгубов. Повітряні сили попередили про можливу загрозу зі східного напрямку. Мер міста Ігор Терехов заявив, що росіяни вдарили по центральному району міста.

Згідно з повідомленням, щільна житлова забудова постраждала від пожежі. Деталі про руйнування та жертви наразі уточнюються. Унаслідок ракетного удару по центру Харкова пошкоджена будівля поліклініки, під завалами можуть бути люди.

За даними Олега Синєгубова, наразі дві людини звернулися із гострою реакцією на стрес, а також є можливість перебування людей під завалами. Уночі 6 серпня російські окупаційні війська обстріляли Харків та населений пункт Циркуни Харківського району. За попередніми даними, ворог вдарив по Харкову балістичними ракетами, запущеними з Білгородської області.

Перші вибухи у Харкові пролунали близько 00:35, а через 20 хвилин місто знову було атаковане. Крім того, схожі вибухи також сталися у Києві, де було оголошено повітряну тривогу. Мешканці повідомили про серію вибухів, а мер Києва Віталій Кличко підтвердив активну роботу протиповітряної оборони.

Читайте також