РФ вдарила по супермаркету та «Новій пошті» в Костянтинівці: є загиблі, багато поранених

РФ атакує на супермаркет 'Нова пошта'
РФ атакує на супермаркет 'Нова пошта'

Сьогодні, 9 серпня, російські загарбники здійснили напад на Костянтинівку в Донецькій області. Вороги вражають супермаркет та відділення "Нова пошта". В результаті атаки вибухнула сильна пожежа, є поранені та загиблі.

Глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що терористи обстріляли Костянтинівку зі ствольної артилерії. Він написав, що "росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Це черговий удар по людям, новий акт терору від росіян".

На місці злочину продовжується пошуково-рятувальна операція.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак підтвердив удар російської армії по супермаркету в Костянтинівці, назвавши це ще одним актом тероризму з боку росіян та війною проти мирного населення.

Президент Зеленський опублікував наслідки удару російських терористів по супермаркету і відділенню пошти в Костянтинівці. Наразі відомо про чотирьох загиблих і щонайменше 24 поранених. Люди перебувають під завалами.

Прес-служба "Нової пошти" повідомила про обстріл вантажного відділення. "Всі наші співробітники живі, один колега отримав контузію - йому надається допомога. Нажаль, серед місцевого населення є постраждалі".

Напад на військовий аеродром

Нагадаємо, у ніч проти 9 серпня у передмісті Липецька загорівся військовий аеродром. Пожежа мала великі розміри, а голова Липецької обласної ради інформував про відселення 4,8 тисяч осіб через небезпеку пожежі.

Читайте також