РФ завдала руйнівного удару по Запоріжжю: наслідки у фото

Російські окупанти обстріляли 30 населених пунктів на Запоріжжі.

Упродовж двох діб росіяни завдали 190 ударів по території регіону, повідомила 4 лютого пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації із посиланням на відділ комунікації поліції області.

"Атакували з авіації, безпілотних літальних апаратів, артилерійських установок, реактивних систем залпового вогню, зокрема касетного типу. Руйнувань зазнали житлова та цивільна інфраструктури Запорізького, Пологівського та Василівського районів. 2 лютого окупаційні війська обстріляли село Таврійське Комишуваської громади з РСЗВ "Ураган" снарядами з касетним зарядом", ‒ зазначили в ЗОВА.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Під ворожий вогонь потрапили райцентри та села Гуляйпільської та Оріхівської тергромад Пологівського району. Пошкоджень зазнали приватні та багатоповерхові будинки.

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів Харківської області.

У п'ятницю, 3 лютого, в Ізюмі підлітки знайшли фрагмент протипіхотної міни "пелюстка". Один із підлітків підняв міну з землі та кинув поруч з іншими. Міна здетонувала. Внаслідок вибуху діти отримали осколкові поранення.

Вчора внаслідок влучання у приватний житловий будинок загинули двоє братів 49 та 42 років. Їхній 70-річний батько отримав поранення та був госпіталізований.