«Росія нам не ворог». В Італії на білбордах з’явилися проросійські плакати (фото)

Проросійські плакати в Італії (фото)
Проросійські плакати в Італії (фото)

Плакати у Римі закликають до миру з Росією

Цього літа білборди по всій Італії заповнили гасла: "Росія нам не ворог". Деякі з них, що з’явилися у Римі, закликають: "Достатньо грошей на зброю для України та Ізраїлю. Ми хочемо миру. Ми відкидаємо війну". Про це повідомило видання CNN.

За словами видання, офіційна реакція місцевої влади на плакати була різною: в деяких місцях чиновники їх зняли, а в інших дозволили залишатися до закінчення рекламного терміну.

"У Римі плакати викликали обурення мерії, оскільки вони мали назву міста і його офіційний символ. Місцевій поліції та рекламній компанії, яка володіє рекламними щитами в Римі, було наказано зняти всі плакати", - йдеться у повідомленні.

Американці визнані винними в незаконній діяльності на користь Росії

Раніше суд присяжних у США визнав чотирьох американських громадян винними в незаконній діяльності на території США на користь Росії. Засуджених можуть чекати п'ять років позбавлення волі. Дата оголошення вироку поки не призначена.

Нещодавно поліція Ірландії повідомила, що Росія - одна з декількох країн, які спробують шпигувати на її території. Правоохоронці особливо занепокоєні діями країн з недружніми намірами, займаються шпигунством в Ірландії.

Читайте також

сьогодні, 18:35 0 переглянули