Росія вдарила КАБами по Харкову: є поранені

Внаслідок обстрілу Харкова з боку Росії
Внаслідок обстрілу Харкова з боку Росії

Російські війська нанесли удари з керованими авіабомбами по місту Харків. За даними на даний момент, є інформація про чотирьох постраждалих. Про це повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

«Наразі швидка медична допомога була надана чотирьом постраждалим, з яких двоє мали гостру реакцію на стрес. Ще дві жінки отримали поранення від скла, одну з них госпіталізували», - повідомив він.

Російські окупанти кинули три керовані авіабомби на Харків, через це виникла пожежа.

«Одна з авіабомб влучила у землю, спричинивши пошкодження двох приватних будинків та господарської споруди. Пошкоджено також дах будинку. Інформації про постраждалих немає... Ще два удари, на попередніх даних, сталися у лісовому масиві. Йде огляд території», - зазначив він.

Нагадаємо, російська авіабомба 24 вересня вдарила у дев'ятиповерховий житловий будинок у Київському районі Харкова.

Як повідомлялося, росіяни здійснили вісім посадок авіабомб по Харківщині з 15:20 до 15:45 24 вересня. Наймолодша постраждала - 17-річна дівчина, найстарша - 87 років. Також є інформація про трьох загиблих, повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Варто зазначити, що цей багатоповерховий будинок, що отримав удар у Київському районі Харкова, вже був обстріляний окупантами на початку повномасштабної війни.

Також російські сили атакували цивільну хлібопекарню в Харкові. Як результат, одна людина загинула і ще вісім постраждали.

Читайте також