Росія знову під атакою безпілотників: палає нафтобаза

Атака безпілотників на нафтобазу в Росії
Атака безпілотників на нафтобазу в Росії

28 липня вночі атака безпілотників спричинила вибухи та пожежі в кількох районах Курської області Росії. Один з об'єктів, що загорівся, була нафтобаза в селі Польова. Місцеві жителі повідомили про кілька потужних вибухів та звук прольоту БПЛА.

Раніше губернатор попереджав про можливу атаку та закликав до пильності. У мережі з'явилися повідомлення про звуки вибухів, ймовірно, через збиття дронів на півдні та південному сході від Курська. Особливо видно було у Медвенському районі, де також сталася пожежа.

Також повідомлялося, що крім нафтобази, вибух стався у місті Суджа, а у Медвенському районі горить будинок. Курська область недавно часто зазнає атак безпілотників, що призводить до вибухів та пожеж на різних об'єктах.

Нагадаємо, що в Рязані також пролунали вибухи. Міноборони РФ повідомило, що протиповітряна оборона збила сім безпілотників над Рязанською областю. Також міністерство повідомило про збиття українських дронів над Курською, Бєлгородською, Липецькою, Ростовською та Брянською областями.

Також було відомо, що українська розвідка уражала три гелікоптери на території Росії протягом тижня. Один з них був знищений на аеродромі міністерства оборони РФ.

Читайте також