Росіяни атакували об'єкти інфраструктури у Запоріжжі, є постраждалі

Атака росіян на об'єкти інфраструктури в Запоріжжі
Атака росіян на об'єкти інфраструктури в Запоріжжі

Росіяни завдали удари по Запорізькій області

Російські війська знову обстріляли територію Запорізької області, зокрема місто Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

У результаті обстрілів було пошкоджено інфраструктуру, а також травмовано трьох працівників цих об'єктів. За словами Федорова, постраждалим надають необхідну медичну допомогу.

Масштабний ракетний удар по території України

У ніч з 6 на 7 жовтня російські війська здійснили масштабний ракетний удар по території України. Застосовувалися балістичні ракети "Іскандер-М", авіаційні ракети Х-59 і безпілотні літальні апарати. Інформацію про це надала прес-служба Повітряних сил ЗСУ. Ракети були запущені з декількох областей Росії, зокрема Курської і Бєлгородської областей, а також з районів Орла, Приморсько-Ахтарськ, Курськ і Єйськ.

Около 08:20 ворог атакував трьома аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал" з літаків МіГ-31К, що піднялися з аеродрому у Тамбовській області.

Удар російських військ в Харкові

У ніч з 6 на 7 жовтня російські військові також здійснили удар по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп'янському районах Харківської області. Постраждала 73-річна жінка в селищі Митрофанівка Куп'янського району. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Читайте також