Росіяни обстріляли автомобіль волонтерів на Донеччині: є загиблий

Авто розстріляне волонтерів на Донеччині
Авто розстріляне волонтерів на Донеччині

Внаслідок нападу один учасник добровольчої організації загинув, а інший отримав серйозні травми. Про це повідомлено від Донецької обласної прокуратури.

«Згідно з слідством, російська армія атакувала автомобіль представників добровольчої організації, які перевозили цивільних з небезпечної зони. Від отриманих травм 37-річний учасник загинув на місці, а його 32-річний колега отримав важке поранення», - йдеться в повідомленні.

Того ж дня російські війська обстріляли міста Часів Яр, Торецьк і село Серебрянка Бахмутського району, застосовуючи артилерію. Ці атаки призвели до поранення трьох осіб, віком 22, 66 і 69 років.

Також у селищі Біленьке поблизу Краматорська обстріляли чотирьох мирних жителів. Серед поранених є чоловіки віком 34 та 41 рік, а також 28-річна жінка та її 6-річний син.

У Костянтинівці 48-річний чоловік загинув під час руху автомобілем, коли по місту випустили авіаційні бомби (КАБ). Ще двоє мешканців - 22-річний чоловік і 31-річна жінка - отримали травми і поранення рук унаслідок мінно-вибухового впливу.

Нагадаємо, розвідка повідомила, які населені пункти стануть наступними цілями для російських військ після Вугледара.

Читайте також