Росіяни обстріляли два райони Дніпропетровщини, є загиблий та поранені

Обстріл районів Дніпропетровщини, жертви та поранені
Обстріл районів Дніпропетровщини, жертви та поранені

Російські військові атакували Нікопольський та Криворізький райони

Упродовж дня російські військові кілька разів атакували Нікопольський та Криворізький райони. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Увесь день ворог тероризував Нікопольщину. Бив з артилерії і дронами-камікадзе. Під ударом були Нікополь, Покровська та Марганецька громади

Внаслідок атаки одна людина загинула, ще четверо постраждали, включаючи дитину.

Пошкоджень зазнали п'ять багатоповерхівок, два навчальні заклади, стільки ж адмінбудівель, пошта, сім магазинів, аптека та перукарня. Також деякі автомобілі були пошкоджені.

У Криворізькому районі також пролунали вибухи. Дроном-камікадзе було атаковано Грушівську громаду. Загиблих чи постраждалих там немає.

Удар на місто Суми

17 вересня місто Суми теж стало ціллю масованого авіаційного удару з використанням ворожих безпілотників. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація. В результаті атаки були знищені підстанції, виникли проблеми з електро- та водоснабженням. В Сумах працюють лише кілька світлофорів, немає електроенергії та зв'язку. Завдяки резервному живленню, критична інфраструктура, така як водопостачання та лікарні, продовжує працювати.

За інформацією місцевої влади, щасливо обійшлося без постраждалих. Окрім об'єктів критичної інфраструктури, були пошкоджені кілька дачних будинків.

Читайте також