Росіяни обстріляли Комишани на Херсонщині, серед поранених двоє дітей

Двоє поранених дітей внаслідок обстрілу
Двоє поранених дітей внаслідок обстрілу

За даними Херсонської ОВА, російські війська займаються насильством в Херсонщині. У Комишанах четверо людей, включаючи трьох дітей, постраждали, а в Приозерному ще одна людина отримала поранення.

Одна 32-річна жінка отримала поранення обличчя, тулуба, рук і ніг. Її 10-річна дочка та 15-річний син також постраждали. У дівчинки діагностували вибухову травму та струс головного мозку, а у хлопчика - травму живота та поранення ноги. Також 75-річна жінка отримала вибухову та черепно-мозкову травми.

Усі потерпілих доставили до лікарні для медичної допомоги. У Приозерному 65-річна жінка також отримала вибухову травму та черепно-мозкову контузію і отримала необхідну допомогу.

Сьогодні вранці російські загарбники влаштували масштабний удар по передмістю Херсона, в результаті чого поранені троє людей. Усі постраждалі мають вибухові травми та контузії. Медики проводять обстеження.

Нагадаємо, 24 липня російська балістична ракета влучила в офіс швейцарської благодійної організації FSD в Харкові. Будівля декілька поверхів обвалилась, і пошкодження зазнало щонайменше шість автомобілів.

Австрія продовжує надавати медичну допомогу Україні, приймаючи на лікування трьох онкохворих дівчаток з дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, які постраждали від ракетного удару РФ, повідомив канцлер Австрії Карл Нехаммер.

Читайте також