Росіяни обстріляли Марганець, троє поранених

Ранені під час обстрілу Марганця
Ранені під час обстрілу Марганця

У Марганці на Дніпропетровщині були атаковані російськими військами, в результаті поранено трьох людей. Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової ОВА Сергій Лисак.

«Троє людей поранені у Марганці. У лікарні 56-річний чоловік та жінки 47 і 68 років. Усі в стані середньої тяжкості», – написав він.

Було зазначено, що ворог обстріляв місто з артилерії, що призвело до пошкодження приватних будинків, господарських споруд, автомобілів та комунікацій.

Інші обстріли

10 жовтня окупанти атакували Синельниківський район, який знаходиться в Дніпропетровській області. В результаті цього постраждав чоловік. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 45-річний чоловік був госпіталізований.

Також 15 жовтня російська окупаційна армія обстріляла Нікопольський район, внаслідок чого постраждали вагітна жінка та її чотирьохрічний син. Загалом, РФ здійснила близько десятка атак з використанням артилерії та дронів-камікадзе. Мішенями для обстрілів були Нікополь, Марганецькій, Червоногригорівській і Мирівській громади.

Читайте також