Росіяни пошкодили багатоквартирний будинок в Луцьку

Пошкоджений багатоквартирний будинок в Луцьку
Пошкоджений багатоквартирний будинок в Луцьку

Окупанти з Росії обстріляли місто Луцьк. У результаті атаки пошкоджений багатоквартирний будинок. Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

За його словами, поки не уточнено, скільки людей постраждало.

Голова Волинської Одеси, поруч із Луцьком, повідомив, що було збито "шахед". Фрагменти впали на територію області.

Наразі на місці працюють відповідні служби.

Нагадаємо, о 3:08 у Києві пролунав сигнал повітряної тривоги. Пізніше влада повідомила, що зафіксовано рух ворожих безпілотних літальних апаратів. Сили протиповітряної оборони працювали над їх знешкодженням.

Крім того, о 5:58 у столиці вдруге пролунали сирени. Тривогу знову оголосили через загрозу від БПЛА та ракет. Під час ранкової атаки російських військ в Києві прогриміла серія вибухів.

Також, російські загарбники знову атакували Україну ракетами та безпілотниками. У кількох областях вранці було почути вибухи.

Зокрема, російські загарбники атакували цивільну інфраструктуру Полтавської області. В результаті російської атаки постраждав промисловий об'єкт. Про п'ятьох травмованих також є відомості.

Крім того, на південно-східній частині Польщі підняли польське та союзне повітряне судно через загрозу ракет із Росії на заході України.

Як повідомлялося, 26 серпня безпілотники атакували Саратовську область. За словами губернатора області Романа Бусаргіна, протиповітряна оборона знищила дрони. Однак уламки потрапили в будинки в місті Саратов і Енгельс.

Читайте також