Росіяни в окупованому Криму збили "ворожий" іранський дрон

Увечері 6 червня російські окупанти у східній частині тимчасово окупованого Криму збили іранський дрон Mohajer-6.

Окупанти звітували про збиття нібито українського безпілотника. Про це, зокрема, повідомив очільник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов у вівторок.

"У східній частині Криму засобами РЕБ заглушено та посаджено ворожий БПЛА. Постраждалих та руйнувань немає", написав він у Telegram.

Але збитий "український БПЛА" виявився іранським дроном Mohajer-6. Про це свідчать фото безпілотника, які згодом з'явилися у мережі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"У тимчасово окупованому Криму окупанти збили БПЛА. Звітували, пораділи. А потім виявилося, є нюанс. БПЛА виявився іранським", з гуморо прокоментував ситуацію у Telegram голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

Той факт, що Росія свідомо знищила Каховське водосховище, яке критично важливе, зокрема, для забезпечення водою Криму, свідчить про те, що російські окупанти вже усвідомили, що і з Криму їм доведеться втекти.

Водночас створена російськими терористами катастрофа на ГЕС не зупинить Україну й українців. Про це у зверненні наприкінці 468-го дня війни повідомив президент України Володимир Зеленський.