Росіяни вдарили поблизу магазину та ринку у Куп'янську, є поранені

Поблизу магазину та ринку у Куп'янську
Поблизу магазину та ринку у Куп'янську

Росіяни атакували Куп'янськ Харківської області

Рано вранці російські війська відкрили вогонь поруч з магазином та місцевим ринком у місті Куп'янськ. За даними Куп'янської міської ради, є чотири постраждалих.

Напад на місто стався близько 10:00. Спершу повідомлялося про двох загиблих та кількох поранених, але інформація про загиблих не підтвердилася.

«З-під завалів вдалося деблокувати жінку у важкому стані. Загалом постраждали чотири особи», - уточнили у Куп'янській міськраді.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено двоповерхову торгівельну будівлю, 12 торгівельних кіосків та скло в нежитлових будівлях.

Нагадуємо, що у ніч проти 24 жовтня на Хмельниччині під час повітряної тривоги місцеві жителі почули звуки вибухів. Були активовані протиповітряні оборонні сили. Атака у Старокостянтинівській громаді призвела до постраждалих і руйнувань.

Також вечером 22 жовтня окупанти влаштували атаку на КАБи (комерційні автомобільні бригади) у Харкові. Були зафіксовані обстріли у Київському та Холодногірському районах міста. Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що обстріл у Київському районі міста стався поруч з навчальним закладом.

Читайте також