Російська армія просунулася в Курській області: боєць «Айдару» повідомив деталі

Боєць «Айдару» розповідає про просування російської армії в Курській області
Боєць «Айдару» розповідає про просування російської армії в Курській області

У Курській області виявлено переміщення російської армії. Про це повідомив командир відділення 24-ї окремої штурмової бригади "Айдар" молодший сержант Станіслав Бунятов, якого називають Османом.

За його словами, ворог вводить нові резерви і продовжує просування в Курській області. Несприятлива погода ускладнює ситуацію, оскільки росіяни майже повністю пересуваються на гусеничних транспортних засобах, тоді як українські військові використовують колісну техніку.

Сержант розповів, що українські військові не можуть ефективно використовувати дрони в Курській області через погодні умови. Тому росіяни, скориставшись цим, вводять всі доступні резерви.

Раніше було повідомлено про те, що окупанти вчинили знову порушення правил ведення війни, розстрілявши дев'ятьох українських військових в Курській області.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга висловив думку, що міжнародна спільнота повинна суворо відреагувати на вбивство українських вояків росіянами. Він наголосив, що такі дії є грубим порушенням міжнародного права.

Читайте також