Російські добровольці розповіли, який сюрприз готують Путіну

Російські добровольці розповіли про свої рейди на Білгородщину та зазначили мету

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок".

Боєць РДК із позивним "Кардинал", розповів, що він готує особовий склад та керує безпілотниками. Військовий із позивним "Могила" зазначив, що вони вирішили повторити рейд у березні, але зробити його більш потужним.

"Але цього разу ми діяли масштабніше, атакували з кількох боків, використовуючи власну бронетехніку та більшу кількість штурмовиків. Метою наших рейдів, як тоді, так і зараз, лишається відкриття другого фронту: щоб Путін почав перекидати війська з тих напрямків, де нам важко", - зазначив боєць РДК.

"Могила" повідомив, що зараз за Бєлгородом стоїть 30 одиниць важкої техніки та близько 4 тис. військових російської армії. За його словами РФ перекинула ці сили з Луганщини. Добровольці додали, що російські військові били по ним КАБами та артилерією, не дивлячись на те, що вони знищують свої ж населені пункти.

Також бійці Російського добровольчого корпусу дали обіцянку - за словами "Могили", на країну-агресорку чекає "сюрприз". "Ми накопичимо сили та влаштуємо їм таке, що Путін буде вимушений відкривати другий фронт: у Калінінграді, в Курській області, у Придністров'ї", - повідомили вони.

Кілька областей України вже потерпають від наступу Росії

Нагадаємо, 12 березня "Російський добровольчий корпус", легіон "Свобода Росії" та Сибірський батальйон зайшли до Курської та Білгородської областей у межах спільної операції.

Нагадаємо, легіон "Свобода Росії" стверджує, що під час обмеженої військової операції в Курській і Білгородській областях захопив у полон 27 російських солдатів і завдав великих втрат російським військам, включаючи 613 вбитих, 829 поранених і знищення військової техніки.

До слова, очільник української розвідки Кирило Буданов дав оцінку діям добровольців легіону "Свобода Росії", РДК та "Сибірського батальйону", які зайшли до Росії для боротьби із путінським режимом.