Російські війська вдарили по енергетиці на Львівщині

Вибух у енергосистемі Львівщини
Вибух у енергосистемі Львівщини

Енергетичні об'єкти на Львівщині були атаковані Російською Федерацією. Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький.

В результаті цієї атаки виникли перебої з електропостачанням у Львові та області, повідомив Козицький.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що внаслідок обстрілу можуть бути проблеми із водопостачанням у Львові, поки підстанції не перейдуть на резервне живлення.

Він також зазначив, що можливі перебої у постачанні електроенергії. Наразі в місті не зафіксовані обстріли. Вимагається залишитися в укритті до закінчення атаки.

Російські загарбники знову атакували Україну з використанням ракет і безпілотників, інформується про це. Зокрема, Полтавська область також була атакована, кілька осіб отримали травми.

Також було пошкоджено інфраструктуру в Луцьку внаслідок атаки. По даним наразі одна людина загинула.

Вранці російські агресори масово атакували Дніпропетровську область. Ймовірно, одна людина загинула в результаті цього обстрілу.

Варто відзначити, що південно-східна частина Польщі підняла свою авіацію через загрозу ракетних атак Росії на заході України.

Було повідомлено, що "Укренерго" наказало ДТЕК провести екстрені відключення електропостачання.

У різних регіонах України також зафіксовані відключення через атаки з боку Росії. "Укрзалізниця" повідомила, що вже використовуються резервні тепловози для забезпечення перевезення пасажирів.

Читайте також