Розвідка Британії прогнозує просування росіян на одній із ділянок фронту

Російські війська на фронті
Російські війська на фронті

Російська армія продовжує атаки у Харківській області, конкретно на східному березі річки Оскіл. Існує можливість, що вороги будуть продовжувати свій наступ у даному районі, заявила розвідка Міноборони Великої Британії в Twitter.

"Російські сили, ймовірно, знаходяться неподалік від річки Оскіл у вузькому виступі приблизно 20 км на південь від міста Куп'янськ. Ймовірно, продовження атак Росії ускладнює операції України на східному березі Осколу", - зазначено у звіті британської розвідки.

Окупаційна армія може продовжити наступ у даному районі найближчими тижнями.

Згідно з даними британської розвідки, російські війська кілька разів намагалися повернути контроль над Куп'янськом після втрати міста у вересні 2022 року.

Нагадаємо, Росія збільшила використання своєї техніки на двох фронтових напрямках.

Раніше зазначалося, що російські війська зупинились перед Часовим Яром, але все ще продовжують атакувати позиції в цьому районі. Також вороги вже наблизилися до Курахового та намагаються обійти місто.

Крім цього, спецпризначенці розвідки Міноборони разом із підрозділами Збройних Сил України звільнили село Кругляківка та його околиці від російських загарбників.

Читайте також