Розвідка пояснила, як удари по нафтопереробних заводах РФ позначаються на війні

Розвідка пояснила, як удари по нафтопереробних заводах РФ позначаються на війні

Атаки на нафтопереробні заводи є дуже важливими для окупантів. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

«Звичайно, для так званої Російської Федерації, яка офіційно себе позиціонує як «країна-бензоколонка», такі події є надзвичайно важливим фактором і наслідки путінського режиму і взагалі їхня економіка точно вже це відчувають», – заявив він.

За словами Юсова, нафтопереробні заводи РФ використовуються головним чином для потреб військового характеру.

У ніч на 21 червня нафтопереробні заводи в Афіпському, Ільському, Краснодарському та Астраханському були атаковані безпілотними літальними апаратами.

Як повідомлялося, у ніч на 21 червня безпілотники атакували Краснодарській край в Росії. Після атаки в районі аеродрому у Єйську виникла пожежа на території військового аеродрому.

Також повідомлялося, що понад десять вибухів прогриміли в Афіпському (Краснодарський край) і Яблоновському (Адигейська республіка).

Оперштаб Краснодарського краю повідомив, що масові атаки сталися в Темрюкському районі, Єйському і Сіверському районах. Також стало відомо про падіння безпілотного літального апарату на території Ільського нафтопереробного заводу на Кубані. За попередніми даними, є двоє постраждалих.

На території Платонівської нафтобази в Рассказовському муніципальному окрузі Тамбовської області також сталася пожежа, ​​яку спричинила атака безпілотників.

Читайте також: