Розвіднику вдалося втекти з російського полону та повернутися до своїх

Розвіднику знайшла шлях повернутися додому
Розвіднику знайшла шлях повернутися додому

Розвідник Вадим зумів утекти з полону і продовжити бій з окупантами

Український розвідник із 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського під ніком Вадос зумів втекти з полону і повернувся до своїх. Він розповів про свою історію на сторінці своєї бригади у Facebook.

До війни Вадим працював на тютюновій фабриці, але вирішив захищати Батьківщину. Він пройшов складну дорогу в розвідці, але завдяки своїм навичкам і рішучості він вийшов живим і неушкодженим навіть з безнадійної ситуації.

За словами Вадима, це сталося в серпні. Вони прикривали трасу поблизу Донеччини і зіткнулися з чисельно переважаючим ворогом. Вадоса потрапили в полон і росіяни наказали розстріляти його. Саме тоді один з бурят, який був у полоні разом з Вадимом, вирішив йому допомогти, щоб використати його як живий щит. Врешті-решт, вони змогли дістатися до своїх позицій.

Вадим був допитаний окупантами, але він збрехав, намагаючись вижити. Потім його ведуть до своїх позицій, але під час обстрілу він вирішує тікати. Завдяки влучності і твердості духу, Вадим вдається вижити і повернутися до свого підрозділу. Він бере зброю і починає відстрілюватися від своїх колишніх ворогів.

Вибратися з полону до свого підрозділу вдалося Вадиму тільки вночі. Його підрозділ вже не сподівався його повернення, оскільки думали, що він загинув.

Раніше Вадим розповідав про те, що найчастіше обговорюють окупанти у радіо.

Також були перехоплені розмови окупантів, де вони розповідали про вбивства та ґвалтування цивільних солдатами РФ.

Один з російських солдатів також розповів про знущання над українськими військовими та пишається своїми злочинами.

Читайте також