Як зробити праску знову чистою та блискучою - простий спосіб

Перед Різдвом в оселях зазвичай прибирають та перуть речі, які потім слід гарно випрасувати.

А для цього важливо, щоб ваша праска була чистою та справною. Інакше можна зіпсувати святкове вбрання брудними плямами та бризками вапняного нальоту. Про дуже простий і доступний спосіб перетворити брудну праску на новеньку та блискучу пише Mirror.

Для цього потрібен лише один інгредієнт, який, майже напевно знайдеться у вашій оселі. Про цей спосіб розповіла мати двох дітей Кеті Картрайт.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Вона запевняє, що використовує таблетку парацетамолу, щоб зробити праску блискучою.

"Перш ніж почати, переконайтеся, що резервуар для води у прасці повністю порожній. Потім вмикайте праску в розетку і встановлюйте на максимальну потужність. Для чистки вам знадобиться лише парацетамол і пінцет".

Далі Картрайт круговими рухами натирає метал праски, а надлишки витирає старою ганчіркою. Вона радить використовувати термостійкі рукавички, щоб випадково не обпектися.

"Я дійсно вражена тим, наскільки чистою вона виходить", - каже Картрайт.

Якщо пральна машинка приносить вам щоразу неприємності через сморід і появу плісняви, є одна хитрість, щоб назавжди забути про це.Популярна американська блогерка Мінді МакНайт запевняє, що її лайфхак допомагає уникнути неприємних запахів.

Корисною порадою жінка поділилася на своїй сторінці у TikTok. Вона розповіла, що знайшла приховану кнопку на пральній машинці.