Актор та військовий Дмитро Лінартович згадав, як його підтримав Залужний після поранення

Молодший лейтенант ЗСУ, український актор театру, кіно та дубляжу Дмитро Лінартович розповів, як його підтримав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, коли він був тяжкопораненим. Про це актор написав у своєму Facebook.

«Перетелефонував пан Генерал. Валерій Федорович завжди цікавиться кожним воїном, який на межі і який діє в надлюдських обставинах. Ми його біль. Україна – Ненька в його серці. Історія довела справжність. Робіть потрібний вибір у доленосний час для України», – розповів Дмитро Лінартович.

Як повідомлялося, актор Дмитро Лінартович, зірка фільмів «Толока» та «Обмін», який отримав тяжке поранення у бою за місто Соледар, розповів в інтерв'ю для ютуб-канала Ukrainian Witness, як з ним сталася трагедія.

Нагадаємо, за словами Лінартовича, 24 лютого він записався до тероборони Києва, після чого пройшов спеціальну підготовку і його направили в Херсонську область, а потім у Бахмут і згодом в Соледар.

Раніше повідомлялося, що на фронті загинув Володимир Федінчук – актор Коломийського академічного драматичного театру імені Озаркевича, Рівненського академічного музично-драматичного театру, учасник народного ансамблю танцю «Сварга».