Секрети нанесення парфюмів, які допоможуть зберегти аромат весь день

Секрети нанесення парфюмів, які допоможуть зберегти аромат весь день

Інколи буває, що нанесені зранку улюблені парфюми, навіть дороговартісні, не тримаються на шкірі до вечора. Часто причина цього не в поганої якості аромату, а в неправильному нанесенні або зберіганні.

Gazeta.ua підібрала кілька методів, дотримуючись яких, ваш парфюм відчуватиметься протягом всього дня.

Парфум тримається довше на чистій та зволоженій шкірі. Тому спочатку на шкіру слід нанести зволожувальний лосьйон або крем, а сам парфум через 10 хв. Також можна використати звичайний вазелін. Він надійно закріплює аромат.

Парфум слід наносити на найтепліші ділянки тіла, де можна відчути пульс. Це шия, потилиця, зап'ястя, тильна сторона колін і ліктів. Також можна розпорошити парфум на чисте волосся, яке добре поглинає запахи.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Потрібно знайти парфум, який буде повільно вивітрюватись на вашій шкірі та відповідати вашому pH. Правильно підібраний хімічний склад парфумів у тандемі з вашою шкірою утворять ідеальну пару.

Не можна терти місце, куди був нанесений парфум. Через різкі дотики верхні ноти аромату перестають відчуватись, а нижні випаровуються протягом 30 хв.

Самі парфуми слід зберігати, в прохолодному місці, де на них не потраплятимуть прямі сонячні промені.

Виконавиця Оля Цибульська поділилася думками щодо того, чи доречно дбати про зовнішній вигляд у воєнний час. Артистка впевнена, що жінки не мають відчувати сорому за те, що роблять манікюр, зачіску або макіяж.

Бути красивою у воєнний час це бути врівноваженою, а від того спокійною для своїх дітей та близьких, каже співачка.