Здивує особливим смаком та ароматом: п'ять варіантів зробити каву неперевершеною

Кава дуже корисний напій. Вона підтримує наш метаболізм і захищає від депресії.

Щоб підсилити смак кави і по-справжньому насолодитись тонкощами аромату, радимо додати один із незвичних інгредієнтів, пише pixelinform.

Які п'ять добавок зроблять каву кращою Ванільний екстракт

Деякі додають ванільний сироп, але від такої добавки кава стає лише калорійнішою і шкідливішою. А ось справжній ванільний екстракт зробить напій ароматним, смачним та корисним.

Гіркий шоколад

шоколад чудово поєднується з кавою. Якщо ж додати до напою трохи гіркого шоколаду, то він стане смачнішим і благороднішим.

Сіль

Невелика кількість великої рожевої або морської солі зроблять каву набагато ароматнішою, якіснішою та смачнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миттєво прокинетесь: якими напоями можна замінити каву вранці

Кокосова олія

Невелика кількість харчової нерафінованої кокосової олії перетворить звичайну каву на корисний і насичений напій.

Сироп агави

Цей екзотичний компонент можуть використовувати ті любителі солодкого, які хочуть досягти цікавих смакових поєднань з максимальною користю для здоров'я.

77% українців п'ють щодня каву. Більшість віддає перевагу напою з молоком. Найпопулярніші лате, капучино, американо. Кожен десятий у каву додає сироп для урізноманітнення смаку.

Найпопулярніші арабіка й робуста. Перша має м'який смак, друга гіркий і терп­кий. Вона містить набагато більше кофеїну, міцна. За ароматом їх легко розрізнити. В арабіці є нотки темного шоколаду й горіха. Робуста має їдкіший, виражений аромат, що нагадує запах темних маслин.