Samsung запускає масове виробництво чипів пам’яті для комп’ютерів зі штучним інтелектом

Чіпи пам’яті для комп’ютерів зі штучним інтелектом
Чіпи пам’яті для комп’ютерів зі штучним інтелектом

Самісунг почав виробництво нового SSD для комп'ютерів із штучним інтелектом

Компанія Samsung Electronics оголосила в п'ятницю про початок масового виробництва свого нового твердотільного накопичувача (SSD), який є найкращим в галузі та оптимальним для використання в потужних ПК з штучним інтелектом. Про це повідомляє Yonhap.

Твердотільний накопичувач PM9E1 компанії Samsung має найвищу продуктивність та найбільшу ємність у своєму класі, оскільки він заснований на власному 5-нанометровому контролері та технології V-NAND восьмого покоління.

За словами компанії, PM9E1 забезпечує потужну продуктивність і енергоефективність, що чинить його найкращою опцією для комп'ютерів зі штучним інтелектом. У порівнянні з попередніми моделями, PM9E1 має значні покращення у всіх ключових характеристиках.

За даними компанії, PM9E1 пропонує до 4 ТБ дискового простору, 50% підвищену енергоефективність та швидкість послідовного читання до 14 500 МБ/с, що робить його найкращим рішенням для комп'ютерів зі штучним інтелектом.

Samsung планує розширити свої пропозиції SSD для світових виробників ПК з початку продукції PM9E1, а також випустити споживчі продукти на основі цього накопичувача, щоб зайняти лідируючу позицію на ринку.

«Наш PM9E1, який має 5-нанометровий контролер, є найбільш енергоефективним і продуктивним в галузі, що підтверджується нашими ключовими партнерами», - зазначив Бае Йонг Чеол, виконавчий віце-президент Samsung з планування продуктів пам'яті.

У паралельній новині начальник OpenAI, Сем Альтман, висловив думку, що найближчим часом людство зіткнеться з появою загального інтелекту, але цей розвиток технологій приведе не до катастрофічного майбутнього, а до епохи всеосяжного процвітання.

На останок, штучний інтелект також здатний створювати оригінальні версії смерті Володимира Путіна. За допомогою веб-платформи Pika labs, створено відео, на якому російський лідер помирає різними незвичними способами.

Читайте також