Сирський обговорив з американськими генералами ситуацію на фронті та співпрацю у кіберсфері

Сирський з американськими генералами обговорив ситуацію на фронті та співпрацю у кіберсфері
Сирський з американськими генералами обговорив ситуацію на фронті та співпрацю у кіберсфері

Генеральний командувач Збройних Сил України, Олександр Сирський, провів телефонну розмову з високопосадовцями американської військової системи, під час якої обговорили ситуацію на фронті та виклики, з якими стикаються українські військові.

Про це Сирський повідомив у своєму Facebook 4 жовтня 2024 року.

Під час розмови з командувачем Збройних Сил США в Європі, генералом Крістофером Каволі, та командувачем Кіберкомандування США, генералом Тімоті Хо, Сирський підкреслив необхідність отримати вчасно обіцяну українським партнерам зброю та військову техніку.

Сирський зазначив, що противник продовжує проводити активні наступальні дії, використовуючи свою перевагу у повітрі та засобах вогневого ураження на великій відстані.

Наголосивши на цьому, Сирський також підкреслив необхідність посилення співпраці у кіберсфері між фахівцями армії України та США для захисту військових інформаційно-комунікаційних систем.

"Сьогодні ми повинні використовувати всі доступні можливості, щоб мати перевагу над противником як на полі бою, так і в інформаційному та кіберпросторі", - підсумував генеральний командувач Збройних Сил України.

Читайте також