Сирський відвідав один з найгарячіших напрямків фронту: ухвалено низку рішень

Сирський на фронті ухвалив рішення
Сирський на фронті ухвалив рішення

Головком Збройних сил України перебуває на фронті в одному з найгарячіших напрямків

Головний командувач Збройних сил України, Олександр Сирський, зараз перебуває на одному з найгарячіших напрямків фронту. Інформація про це була оприлюднена в дописі Сирського в Telegram.

Сирський зазначив, що українські воїни продовжують стійко стримувати російського агресора, завдаючи йому значних втрат.

«Користуючись нагодою, нагородив воїнів 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, які демонструють витримку і професіоналізм, знищуючи окупантів. Пишаюся героїзмом українських захисників і захисниць, які наближають нашу перемогу», - зазначив він.

Також Сирський прийняв кілька рішень, які спрямовані на посилення стійкості і ефективності нашої оборони.

Нагадаємо, російська армія окупувала місто Вугледар в Донецькій області. Ця інформація була підтверджена аналітиками Інституту вивчення війни.

Раніше, вище військове командування дозволило вивести підрозділи українських захисників з Вугледару, щоб зберегти їх особовий склад і бойову техніку та зайняти нові позиції для майбутніх дій.

За даними ISW, українські військові планово відступили з Вугледару, щоб уникнути оточення. Російські джерела стверджують, що відступ українських сил почався наприкінці 30 вересня.

Також, російські загарбники продовжують наступ на Покровськ та Торецьк, намагаючись закріпитися в цих стратегічно важливих районах. Бої продовжуються, і ситуація залишається напруженою з численними спробами ворога підвищити свою активність.

За даними The Guardian, російський диктатор Володимир Путін продовжує стратегію захоплення всієї Донецької області, а битва за місто Покровськ може стати центральною подією його військової кампанії цього року.

Читайте також