Сльози, емоційна промова і нові пісні. Фото та відео з концерту Полякової у Палаці спорту

Фото Полякової на концерті в Палаці спорту
Фото Полякової на концерті в Палаці спорту

Олі Поляковій – концерт у Палаці спорту

26 жовтня у Палаці спорту відбувся концерт Олі Полякової, на якому вона представила свій другий україномовний альбом. Виступ співачки був насичений яскравими танцювальними номерами, що відрізняється від її попередніх шоу, які вона проводила в кожний 26 жовтня з 2016 року.

Також Оля Полякова заспівала "Білий налив", де було використано уривок пісні хіта Ірини Білик. Саме Тетяна Решетняк, відома як Tayanna, стала авторкою треку. Оля Полякова ж особисто звернулась до Ірини Білик з проханням дозволити використати уривок пісні з її популярної композиції "Так просто" 1996 року.

Співачка була вражена кількістю шанувальників і їхньою підтримкою, що розчулило її до сліз. Вона також виступила з емоційною промовою, в якій закликала Росію звільнити захисників "Азовсталі" та побажала, щоб усі українські воїни повернулися додому живими та неушкодженими.

На концерті присутні були відомі українські зірки, такі як співаки Павло Зібров та Melovin, ведучі Маша Єфросиніна та Слава Дьомін. Шоу розпочала донька співачки Маша Полякова з рок-гуртом "Шви".

Нагадаємо, що Оля Полякова та її чоловік Вадим Буряковський 12 вересня відсвяткували 20 років подружнього життя.

Нещодавно Оля Полякова виконала легендарну пісню Ірини Білик "Ти мій", випущену 1995 року, а також зізналася, що була великою фанаткою народної артистки у підлітковому віці.

Читайте також