Що означають останні роботи Бенксі. З'явилося пояснення

Останні роботи Бенксі: пояснення і сенс
Останні роботи Бенксі: пояснення і сенс

Організація Pest Control Office роз’яснила значення дев'яти останніх малюнків британського художника Бенксі. За даними The Guardian, метою Бенксі було підбадьорити мешканців Лондона в складні для суспільства часи. Pest Control Office заявляє, що роботи мають стати несподіваною розвагою для людей та підкреслити здатність людини до творчості, а не до руйнування й негативу.

Стритарт-художник Бенксі створив дев'ять графіті з зображеннями тварин у різних районах Лондона протягом дев'яти днів. Він навмисно не підписав роботи і не залишив підписів до фото у Instagram, що спонукало шанувальників митця до гадки над значенням цього марафону. Деякі навіть припускали, що малюнки можуть мати зв'язок з антимігрантськими протестами у Великій Британії.

«Деякі теорії про глибинне значення кожного нового образу були занадто абстрактними», - коментує Pest Control Office.

Нагадаємо, в Лондоні з’явилась нова робота художника Бенксі, яка була підтверджена автором у соцмережах. На цьому малюнку зображено трьох мавп, які гойдаються на метромосту в східній частині Лондона. За даними BBC, цей твір розташований на мосту над Брік-лейн, біля вулиці Шордіч-Гай.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 124 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)