США погоджуються з тим, як Україна бачить закінчення війни, - Харріс

Мирний переворот в Україні - надія
Мирний переворот в Україні - надія

Президент України Володимир Зеленський провів пресконференцію з кандидаткою в президенти США Камалою Гарріс у Білому домі.

Під час зустрічі обговорювалися питання підтримки України та бачення завершення війни.

Я висловила свою підтримку Україні і українському народу - вона непохитна. Я буду докладати зусиль для того, щоб Україна перемогла у цій війні".

Камала Гарріс також наголосила, що агресія Путіна - це атака не лише на Україну, але й на фундаментальні поняття суверенітету та територіальної цілісності.

Путін не пропонує мир, він пропонує капітуляцію".

Зеленський подякував за підтримку та наголосив на необхідності справедливого миру, який можливий лише за допомогою США. Він також представив ключові пункти Плану перемоги та обговорив ситуацію на фронті.

Під час зустрічі було підтверджено, що США погоджуються з баченням України щодо завершення війни. Гарріс наголосила, що жодні питання щодо війни не можуть вирішуватися без України.

Раніше було оголошено про новий пакет допомоги від США на $2,4 млрд, який включає боєприпаси для систем ППО, обладнання для боротьби з БпЛА, безпілотні надводні судна та інше військове забезпечення.

Читайте також