Сумщина: РФ обстріляла Білопілля. Є загиблий, серед травмованих – дитина

Розвалена будівля в результаті обстрілу
Розвалена будівля в результаті обстрілу

За даними пресслужби ДСНС в Telegram, російські війська влаштували авіаудар по місту Білопілля на Сумщині. В цьому результаті одна людина загинула, а троє людей, серед них дитина, отримали поранення.

Аварійно-пошукові роботи на місці наставших авіаудару в Білополі вже завершені, повідомив ДСНС. Російські війська атакували місто 18 серпня, результатом цього стали руйнування та пошкодження будинків цивільних жителів.

Згідно з повідомленням ДСНС, рятувальники розібрали руїни будинків та звільнили тіло загиблого чоловіка. Попередньо відомо, що один чоловік загинув, а троє людей, у тому числі одна дитина, отримали травми.

Раніше повідомлялося про обстріли російських військ на об'єкти інфраструктури в Сумській області. Подробиці цієї ворожої атаки докладно з'ясовуються.

Також важливо зазначити, що влада Сумської області встановлює систему перепусток для доступу в прикордонні райони. Це робиться наприкінці евакуації, коли деякі мешканці намагаються повернутися до своїх будинків за допомогою. Місцева влада радить людям утриматися від таких ризикових дій.

Читайте також