"Світ побачив правду про Росію": Зеленський показав кадри воєнних злочинів РФ

Наприкінці березня минулого року українські війська звільняли від російських загарбників села й містечка Київщини.

Тоді світ вперше побачив жахливі наслідки російських воєнних злочинів. Добірку фото річної давності зі звільнених від росіян населених пунктів опублікував у Telegram президент Володимир Зеленський.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він наголосив, що всі російські воєнні злочинці мають бути покарані.

"Жахливі кадри, які назавжди поранили наші душі й серця. Рік тому світ побачив правду про Росію. Про те, що вона несе лише катівні, розстріли, мародерство. Усі російські вбивці, кожен організатор цієї агресії, усі, хто забезпечує війну проти нашої держави й терор проти наших людей, мають бути покарані. Ми не маємо сумніву, що вони понесуть відповідальність. Ми не маємо сумніву, що крок за кроком очистимо нашу землю від цього зла", ‒ зазначив Зеленський.

Міжнародний кримінальний суд може засудити російського президента Володимира Путіна за все, крім агресії проти України. Його треба судити за допомогою спеціального трибуналу, сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Після рішення Міжнародного кримінального суду про ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна Україна не може йти на жодні компроміси із РФ. Адже саме Путін винен у тяжких військових злочинах на території України. Росія та її лідер мають понести відповідальність за скоєне. Про це заявив президент Володимир Зеленський.