ТЦК провели масові рейди клубами, ресторанами, "заглянули" на концерт "Океану Ельзи"

Масові рейди в ТЦК
Масові рейди в ТЦК

Масштабні рейди в клубах та ресторанах українських міст

11 жовтня ввечері представники територіальних центрів комплектування (ТЦК) разом з поліцією провели масштабні рейди в клубах та ресторанах кількох українських міст. Акції відбулися у Києві, Дніпрі, Харкові, Хмельницькому та інших населених пунктах.

Згідно з повідомленнями, у місті Києві представники ТЦК відвідали ресторани "Goodwine" та "Avalon" після концерту гурту "Океан Ельзи". Проте, багатьом людям вдалося вибратися з цих закладів до прибуття перевіряльників.

Згадувати "Хвиля" пише про те, що після цих новин багато людей вирішили продати квитки на наступний концерт гурту "Океан Ельзи" за зниженою ціною.

У соціальних мережах з'явилися повідомлення про те, що деякі особи, які розміщували оголошення про продаж квитків, не замазували штрих-коди. Це спричинило "лайфхаки" про безкоштовне відвідування концерту.

Масові перевірки у Харкові, Хмельницькому та інших містах

У Харкові представники ТЦК перевіряли елітні заклади, серед яких "Че бар", "Аргентина" та "Лобстер". Згідно з відеоматеріалами, принаймні одну особу забрали під руки і садили в автобус.

Подібні відеоматеріали з'явилися з нічних клубів Хмельницького та Дніпра, що свідчить про масштабність проведеної операції.

У Білій Церкві також повідомлялося про загін із 20-30 працівників ТЦК, які вирушили на рейд нічними закладами міста.

Раніше було повідомлено про викриття схем ухилення від мобілізації у Києві та Херсоні.

Читайте також