Тиждень великого успіху та перемог – яким знакам найбільше щаститиме з 27 березня по 2 квітня

Протягом тижня з 27 березня по 2 квітня легко засвоюватимуться звички. Люди ставатимуть залежними від ліків. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто цього тижня починати грати на автоматах, брати до рук карти чи пляшку, говорить астрологиня. Краще використайте цей час на свою користь. Почніть займатися тим, що повинне стати регулярним, увійти до списку хороших звичок. Наприклад, ранкові пробіжки, йога чи вивчення іноземних мов. У настроях переважатиме песимізм. Турбуватимуть депресії, з'являтимуться фобії, загострюватимуться нервові розлади. Не бажано дражнити тварин. У людей проявлятиметься інстинкт власності. Вони будуть жадібними, негативно реагуватимуть на прохання. Не зазіхайте на чуже майно. До середи завершіть усі фінансові операції, лікування репродуктивних органів та видільної системи. Тиждень великого успіху та перемог чекає на Раків, Риб і Терезів. Досить скромно відсиджуватися у тіні. Настав ваш час. Найбільше щаститиме Скорпіонам. Дайте волю своїм бажанням. Час втілювати у життя найсміливіші мрії".

Овен (21 березня 20 квітня)

Відганяйте від себе сумні думки. Вболівайте за свою армію. Робіть усе для того, аби наблизити перемогу. Візьміть за звичку прокидатися раніше. Доки інші спатимуть, ви встигнете переробити усі справи і показати неймовірний результат.

Телець (21 квітня 20 травня)

Тиждень буде сповнений непередбачених подій. Ви сильніше за інших реагуватимете на зміну погоди. Прислухайтеся до самопочуття. Виникатимуть проблеми з обміном речовин. Від перевтоми може піднятися температура. Не варто їхати далеко від дому і перевантажувати власний розклад.

Близнюки (21 травня 21 червня)

У середу стримуйте власну цікавість і бажання розповісти іншим чутки. Можете багато чого зіпсувати через власний довгий язик. У середу ризикуєте зіпсувати стосунки з друзями. Погіршиться фінансова ситуація. Критичну нестачу коштів відчуєте в кінці тижня. Нагадайте боржникам, скільки вони повинні вам повернути.

Рак (22 червня 22 липня)

Можете відчути неймовірний потяг до людини, яка не відповість вам взаємністю. Подякуйте за це долі, бо такий партнер виявиться ще тим пройдисвітом. Не звинувачуйте інших у своїх невдачах. Можете зіпсувати стосунки з колегами і колективі.

Лев (23 липня 23 серпня)

Роботі заважатиме надмірна тривожність. Заплановане звечора вранці доведеться перегравати. Найбільше це дратуватиме ваших партнерів. Не будьте різкими з коханими. Попросіть їх про підтримку.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Особливо важким виявиться понеділок. Справи налагодяться від четверга. Не беріться одночасно за велику кількість проєктів. Сконцентруйтеся на тому, що не може чекати до квітня.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Не розпилюйте своєї уваги. Зосередьтеся на роботі, яка приносить дохід. У середу можете витратити велику суму грошей на себе. Але перед тим, як купувати нові одяг та взуття, розберіть свою шафу. Винесіть з дому непотріб. Поділіться майном із нужденними.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Настає ваш зоряний час. Грошей достатньо, аби інвестувати їх у себе. Не скупіться. Зробіть гарну зачіску, освіжіть гардероб. Це підніме настрій і дозволить з новими силами взятися за справи.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Тиждень виявиться фатальним. Все відбуватиметься незалежно від ваших бажань. Хтось із рідних може переїхати до вас жити. Доведеться прихистити. Не матимете змоги відмовити.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Зросте ваша популярність на роботі. Демонструйте свої здібності. На себе грошей не вистачатиме. Витрати перевищуватимуть доходи. Усі фінансові операції краще скасувати. Невдало пройдуть візити до солярію та омолоджувальні процедури. З цим краще зачекати ще тиждень.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Щаститиме з грошима. Постійно підвертатимуться вдалі пропозиції. Вас не покидатиме натхнення. Укріпіть свої позиції у бізнесі. Відчуватимете себе господарями ситуації. Доведеться дати підтримку старшим родичам. Не ухиляйтеся від відповідальності.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не позичайте знайомим грошей. Заощаджуйте. Незабаром це дозволить вам покращити житлові умови. Обранцям, у яких закохаєтесь, доведеться поступатися у всьому. Не погоджуйтеся на стосунки, які приносять страждання.

Астрологиня приголомшила любовним прогнозом на квітень. Люди зможуть розібратися у своїх почуттях, знайдуть у собі сили, аби пробачити тих, хто розчарував. Ці три знаки зведуть з розуму кого завгодно.