Трагедія у Сумах: що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар

Померлий поліцейський на фоні російського удару
Померлий поліцейський на фоні російського удару

Росія вдарила по лікарні у Сумах, полковник поліції загинув

Сьогодні, 28 вересня, Росія знову атакувала лікарню у Сумах, коли на місце події вже прибули поліцейські. В епіцентрі був начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич, який отримав смертельне поранення.

За словами Національної поліції України, Ігор Поладич понад 20 років свого життя присвятив службі в органах внутрішніх справ: "Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свої професійні обов'язки".

Поліцейському було 43 роки, він залишився без чоловіка, а його дружина без чоловіка, син та донька без батька.

"Добрим, щирим, позитивним - саме таким Ігор залишиться в пам'яті колег. Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Назавжди в наших серцях! Назавжди в строю! Ніколи не пробачимо! Вічна пам'ять тобі, Герою!", - заявили у Нацполіції.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 вересня, рано вранці ворог атакував заклад охорони здоров'я у Сумах, використовуючи БпЛА типу "Шахед". На місці працюють ДСНС, поліція, медики.

Пізніше стало відомо, що Росія двічі атакувала медичний заклад у Сумах, що призвело до смерті людей.

Президент Зеленський відреагував на російський удар по Сумах і показав свіжі фото наслідків. Він заявив, що сила єдине, що змусить Росію до миру.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 1 переглянули
На війні загинув український артист