«Треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати»: Скрипка висловився про мобілізацію

Музикант Олег Скрипка висловив свою думку про право кожної людини вирішувати, чи допомагати Україні військовою службою чи шляхом іншої підтримки. Він наголосив, що незважаючи на закони, кожна людина самостійно обирає своє рішення. Олег Скрипка приклав приклад свого гітариста, який вирішив бути на передовій і не може концертувати, але додав, що музикант волонтер, який грає для військових, також допомагає країні. Він вважає неправильним виловлювати людей на вулиці і розганяти хейт в ЗМІ, так як це зменшує зацікавленість у воюванні за країну. Музикант підкреслив, що потрібна патріотична пропаганда в Україні. Раніше, Скрипка викликав скандал своїми заявами про французьких жінок і феміністок, а також висловив своє ставлення до фемінізму та ЛГБТ спільноти.

Олег Скрипка про право на рішення та підтримку України

Кожна людина повинна мати право вирішувати, чи ставати до зброї, чи допомагати Україні в інший спосіб. Таку думку артист висловив у програмі "У ліжку".

Музикант Олег Скрипка переконаний, що в Україні існує демократичне суспільство, і кожна людина повинна самостійно приймати рішення, незважаючи на закони.

"Наприклад, мій гітарист, він вирішив іти на фронт, на передок, він воює з самого першого дня і він не може концертувати, тому що він реально на лінії фронту. А якщо музикант вирішує волонтерити, їздити на передок і грати, наприклад, в лавах культурного десанту, я думаю, що це теж корисна річ", - зазначив Скрипка.

Він вважає неправильним виловлювати людей на вулиці і засуджує ЗМІ за негативне ставлення до мобілізації.

"Мені скоро буде 60 років. Тобто це моє рішення, я можу вирішити: їхати на передок чи не їхати на передок. В мене діти, вони малі, вони ще не призовного віку. Це теж їхнє рішення буде: піти на передок чи не піти. Я вважаю, що треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати. І виловлювати людей на вулиці - це неправильно. Те, що наші ЗМІ в основному розганяють хейт, це зменшує зацікавленість людей воювати за нашу країну", - наголосив він.

Скрипка підкреслив необхідність патріотичної пропаганди в Україні та звернувся до шанувальників з проханням підтримати його.

Музикант Олег Скрипка додав, що наразі в Україні мусить бути "в гарному розумінні правильна пропаганда, патріотична пропаганда".

Реакція на заяви та звернення Скрипки

Після своїх заяв про жінок, фемінізм та ЛГБТ, Скрипка став об'єктом критики. Він вважає це "інформаційними атаками" і просить підтримки, заявляючи про ворожий "інформаційний фронт".

Олег Скрипка викликав багато обговорень своїми заявами, але при цьому наголосив на потребі здорового суспільства.