Третя штурмова назвала винних у масових рейдах ТЦК

Третя штурмова назвала винних розбійників ТЦК
Третя штурмова назвала винних розбійників ТЦК

Суспільство несе відповідальність за рейди ТЦК зі скандальними інцидентами, заявив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін у інтерв'ю "Фокусу".

Жорін зазначив, що потрібно змінювати роботу з населенням та підходи до підготовки людей, щоб змінити таку ситуацію. Він наголосив, що мобілізація не може бути повністю мотивувальною, але Україні все одно доведеться вдаватися до неї. Важливо, як до неї ставляться та як поводяться мобілізовані.

Робота з цивільним населенням та інформаційна робота – основні завдання

За словами Жоріна, робота з цивільним населенням є надзвичайно важливою, але її ігнорують. Також необхідна правильна інформаційна робота з людьми. Військовий висловив певні зміни, які допоможуть змінити ставлення суспільства до мобілізації.

Концерт "Океану Ельзи" викликав перевірку військово-облікових документів у військовозобов'язаних. Після цього відбулися різні реакції. Народний депутат Микита Потураєв вважає, що така перевірка не загрожує українській культурі. Керівниця медичної служби "Ульф" Аліна Михайлова жорстко висловилася про облаву на відвідувачів концерту.

Статистика ТЦК та СП свідчить про збільшення кількості добровільних появ людей після рейдів в публічних місцях.

Читайте також