Третя штурмова відбила в окупантів своїх військових, які потрапили в полон

Українські військові в полоні окупантів
Українські військові в полоні окупантів

 

Бійці Третьої окремої штурмової бригади звільнили українських військових з полону на Харківському напрямку.

За словами речника 3-ї ОШБ Олександра Бородіна, ворожа диверсійно-розвідувальна група несподівано захопила полонених. Він пояснив, що ці дії були зроблені з метою визволити полонених та відбити їх.

Бородін зазначив, що російські війська активно використовують диверсійно-розвідувальні групи, в яких переважно є бійці з великим досвідом.

Українські військові вирішили втрутитися та визволити власних побратимів перед тим, як їх переправлять на російські позиції, бо це було б майже неможливо після цього.

Бородін зазначив, що у ході штурму було знищено частину диверсійно-розвідувальної групи, а інша була виведена з ладу, що дало можливість полоненим втекти. Та втрати були і нашій стороні. Проте, за словами Бородіна, ця акція була необхідною та важливою.

Загалом, ситуація на Харківському напрямку стабілізується, і українські війська відтіснили окупантів у Харківській області.

Нагадаємо, командир підрозділу 3-ї окремої штурмової бригади Микола Волохов повідомив, що російські сили збройної агресії підтягуються на Харківський напрямок та підготовлюються до наступу.

Читайте також