Три дрони полетіли до РФ та Білорусі. Деталі нічної атаки на Україну

Три дрони полетіли до РФ та Білорусі
Три дрони полетіли до РФ та Білорусі

У ніч на 31 серпня російські загарбники влаштували набіги на Україну, випустивши ракети та дрони. Три безпілотники полетіли до Росії та Білорусі. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

У ніч на 31 серпня ворог завдав удару балістичною ракетою "Іскандер-М" із Воронезької обл., чотирма зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої Донеччини та 52-ма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136 із Курської обл. - йдеться в повідомленні.

Для відбиття нападу використали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

У результаті бою проти ворожих безпілотників збито 24 безпілотники Shahed-131/136, 25 були втрачені (упали самостійно). Два безпілотники полетіли до Росії, ще один - в Білорусь - повідомили пілоти.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях.

Нагадаємо, що вночі ворог атакував Черкащину за допомогою безпілотників. Через уламки збитих цілей пошкоджено чотири будинки.

Також у ніч на 31 серпня російські загарбники вчетверте за тиждень атакували Київ із повітря. Ворог використав безпілотники. Усі російські безпілотники, що загрожували столиці, були знищені.

Нагадаємо, станом на ранок 31 серпня у Харкові внаслідок обстрілу міста керованими авіабомбами постраждали 97 людей.

Читайте також