У Чечні невідомі розстріляли автомобіль з росгвардійцями (фото)

Стрілянина у Чечні: автомобіль з росгвардійцями
Стрілянина у Чечні: автомобіль з росгвардійцями

Невідомі особи обстріляли автомобіль "Урал", що належить Росгвардії, у Чечні. За даними російських ЗМІ, злочинники після нападу зникли. Інцидент стався у станиці Петропавловська Грозненського району. Наразі невідомо точну кількість жертв, але за знімками видно, що ліквідовано одного росгвардійця Дмитра Верещенка. Поліція продовжує розслідування і спецоперацію. Вантажівка "Урал" знаходилась на автошляху між Чурт-тогі (Петропавловськ) та Беркарт-Юрт. Наступні події повʼязані з вбивством українських полонених бійців.

Впродовж 6 жовтня 2024 року Окупаційні війська напали на українських солдатів, що знаходилися на позиціях біля Селидового. Під час штурму було захоплено четверо військових Національної Гвардії України. Наступного дня тіла загиблих були знайдені. Збройні сили РФ записали допит поранених українських полонених на відео. Раніше, 18 жовтня, був зафіксований ще один воєнний злочин: російські військові розстріляли двох полонених українських бійців поблизу Селидового.

Зауважимо, що Росія часто повертає розчленовані тіла полонених українських бійців, можливо, для того, щоб приховати ознаки тортур.

Читайте також