У Горлівці "прилетіло" за складами військової техніки російських окупантів

Російські окупанти розташували склади військової техніки в Горлівці
Російські окупанти розташували склади військової техніки в Горлівці

Сильний вибух у Горлівці: ЗСУ обстріляли склади військової техніки окупантів

11 серпня у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області сталася подія, що вразила місто - сильний вибух. Це сталося на території машинобудівного заводу імені С. М. Кірова.

За повідомленням інформаційного ресурсу "Хвиля", Збройні Сили України обстріляли склади з військовою технікою російських загарбників. Над місцем події піднявся стовп чорного диму, який був видно здалеку.

Як повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, метою ЗСУ стали склади з військовою технікою російських загарбників.

Це вже не перший раз, коли цей об'єкт потрапив під вогонь Збройних Сил України. Приблизно два тижні тому завод став метою захисників.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко зазначає, що окупанти використовують територію заводу для розміщення складів та військової техніки, перетворюючи колишнє мирне виробництво на військову базу.

Цікаво, що російські окупанти вже до початку війни заявляли про свої плани перепрофілювати горлівський машинобудівний завод на виробництво зброї для бойовиків так званої Донецької Народної Республіки (ДНР).

Також варто зазначити, що 9 серпня Збройні Сили України атакували аеродром у Липецьку та радари протиповітряної оборони в Донецькій області.

Читайте також