У Греції потонули дві українські туристки: МЗС повідомило деталі трагедії

Потонули українські туристки у Греції
Потонули українські туристки у Греції

У МЗС України підтвердили, що під час відпочинку на острові Корфу у Греції потонули дві туристки з України. Ця трагедія сталася 30 вересня. Посольство України в Греції отримало повідомлення про їхню смерть від берегової охорони острова Корфу. Померлими виявилися мати та донька, які народилися у 1972 та 1992 роках відповідно.

Представники посольства України зв'язалися з родичем померлих в Україні та повідомили його про трагедію. Ситуація перебуває на контролі дипломатичної установи. Крім того, українське посольство підтримує зв'язок з місцевими владними органами, медичним закладом, куди доставили тіла потоплених, а також страховою компанією.

На тлі цієї події, варто згадати, що в Індії під час релігійного свята потонуло й декілька десятків дітей, переважна більшість з яких були діти. Під час індуїстського релігійного фестивалю на півночі країни втопили щонайменше 46 людей, з яких 37 - діти, а також семеро жінок. Це сталося внаслідок омивання у ріках та ставках, які вийшли з-під контролю через паводки. Ця трагічна подія сталася в штаті Бігар.

Читайте також