У Харкові окупанти вдарили КАБом по багатоповерхівці: є загиблі та поранені

Вибух біля багатоповерхівки в Харкові
Вибух біля багатоповерхівки в Харкові

Російські війська нанесли удар по Харкову

За інформацією мера міста Ігора Терехова та очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, російські війська вдарили по густонаселеному району Харкова. Конкретніше, удар був нанесений по багатоповерхівці в Київському районі.

Наразі немає точної інформації про кількість загиблих та постраждалих. Згідно з попередніми даними, є жертви серед мешканців будинку.

Також варто зазначити, що пізніше у Харкові відчувалися вибухи. Обставини події наразі з'ясовуются.

За словами Олега Синєгубова, станом на 17:20 було підтверджено про двох загиблих. Екстрені служби працюють на місці влучання, щоб допомогти пораненим та зібрати інформацію.

Раніше російські війська вже наносили ракетний удар по Харкову, що призвело до пошкодження цивільних будівель. За попередніми даними, кількість постраждалих від цих обстрілів сягає 21 особи, з яких 17 були госпіталізовані, включаючи 16-річного підлітка.

Зазначимо, що це не перший такий інцидент у Харківській області. У ніч на 7 жовтня російські війська завдали удару по різних районах, зокрема Харкову. Одна жінка постраждала внаслідок обстрілу селища Митрофанівка в Куп'янському районі.

У ніч на 6 жовтня також було зафіксовано авіаудар російських окупантів по селу Черкаська Лозова в Харківській області. В результаті вибуху пошкоджено приватний будинок.

Читайте також