У Херсоні російський дрон атакував комунальників, п'ятеро поранених

Російський дрон нападає на комунальників
Російський дрон нападає на комунальників

У Херсоні росіяни з використанням безпілотника обстріляли працівників обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, постраждали пʼятеро людей. Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Як зазначається, через скидання вибухівки з безпілотника постраждали пʼятеро чоловіків - 44, 24, 41, 43 та 47 років. Вони отримали вибухові травми, уламкові поранення кінцівок і тулуба.

Усіх постраждалих доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Нагадаємо, у селі Садок Борозенської громади на Херсонщині 20-річний хлопець отримав поранення, підірвавшись на російській вибухівці. В обласній військовій адміністрації повідомили, що постраждалий доставлений до лікарні машиною екстреної медичної допомоги.

Також повідомлялося, що російські війська все частіше вдаються до дистанційного мінування на Херсонщині. У прибережній зоні Херсона та на дорогах між населеними пунктами зафіксовано кілька випадків розкидання мін. Про це заявив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. Він також підкреслив, що рівень небезпеки зросте, коли на землі буде багато опалого листя.

Читайте також