У Кремлі вже шукають заміну Путіну: українська розвідка про рішення Гааги

Після рішення Міжнародного кримінального суду (МКС) в Гаазі видати ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна настрої у Москві стали "похмурішими".

Там уже навіть шукають наступника Путіну. Про такі дані української розвідки розповів в ефірі національного телемарафону представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

Він пояснив, чому російські пропагандисти цього дня на обговорювали рішення МКС на своїх традиційних шоу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Тому що сам факт обговорення цієї новини навіть для зазомбованого населення РФ був би дивним і занадто тривожним "дзвінком". Бо розповідати, що "спецоперація" йде за планом, а потім отримати розшук і припис до арешту від МКС ‒ це навіть Соловйову і Скабєєвій буде важко ці речі поєднати між собою", ‒ сказав Юсов.

За його словами, коло Путіна звужується коло прихильників. Він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині РФ.

"Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. Уже мова йде про пошук наступника Путіна і шукає його вже не Путін", ‒ додав Юсов.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі 17 березня видав міжнародний ордер на арешт президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна. Другий ордер стосується уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Серед країн, які ратифікували Римський статут Міжнародного кримінального суду, російський диктатор Володимир Путін першою планує відвідати Південно-Африканську Республіку. Візит заплановано на серпень 2023 року. За нормами міжнародного права, там мають заарештувати Путіна.