У Криму спалахнула пожежа неподалік аеродрому: призупинено рух поїздів

Пожежа біля аеродрому в Криму
Пожежа біля аеродрому в Криму

Вибухи та пожежа неподалік від аеродрому в окупованому Криму

6 серпня у тимчасово окупованому Криму сталися вибухи, після яких виникла пожежа неподалік аеродрому "Октябрське". Про це повідомляє видання "Кримський вітер".

Відзначається, що вибухи були почуті біля села Широке на складах боєприпасів.

Зупинено рух поїздів:
  • №27/28 Сімферополь - Москва, відправленням 6 серпня із Сімферополя, зупинено о 17.34 біля станції Остряково;
  • №175/176 Москва Павелецька - Сімферополь, відправленням 5 серпня з Москви, о 17.29 зупинено біля станції Краснопартизанська.

Також оголошено перекриття дороги Сімферополь-Красноперекопськ.

У ніч проти 6 серпня у кількох містах Курської області сталися сильні вибухи. Вибухи були чутні у Суджі, Кореньово, Льговському, Беловському, Курчатовському та Октябрьському районах. Спочатку влада попереджала про ракетну небезпеку, а потім про атаку дронів.

Згодом повідомлялося, що Збройні сили України нібито проникли у Курску область РФ. Воєнкори повідомляють, що тривають бої на ділянках державного кордону, які знаходяться на напрямках Николаєво-Дар'їне та Суджа-Гоголівка. ЗСУ здійснюють серйозну артилерійську підготовку та планують наростити тиск.

Міністерство оборони Російської Федерації стверджує, що підрозділи Збройних сил України атакували позиції росіян на прикордонні у Курській області. Після вогневої підготовки до 300 українських військових атакували позиції прикордонних підрозділів у районах села Миколаєво-Дар'їно та Олешня Курської області, що розташовані на російсько-українському кордоні.

Читайте також