У Курську прогриміли вибухи на тлі масованої атаки, повідомляють про руйнування (оновлено)

Руйнування в Курську під час атаки
Руйнування в Курську під час атаки

Увечері 10 серпня в місті Курськ, Росія, сталася серія потужних вибухів після оголошення про загрозу ракетних ударів. За словами тимчасового губернатора Курської області Олексія Смирнова, протиповітряна оборона працювала і були збиті кілька повітряних цілей.

«Сьогодні збита українська ракета впала на житловий будинок у місті Курськ. Виникла пожежа. На місце події виїхали всі екстрені служби», – повідомив Смирнов.

Місцеві жителі також повідомляють про вибухи у різних районах міста, які призвели до пошкоджень будинків та руйнувань. Російські телеграм-канали повідомляють про 5 постраждалих.

МНС РФ заявило, що врятовано 15 осіб та евакуйовано 30 осіб з будинку, де сталася пожежа.

Пізніше Смирнов повідомив, що всі оперативні служби працюють на місці падіння уламків збитої ракети в Курську, яка впала на багатоповерховий будинок. Внаслідок атаки постраждали 13 людей, з них 2 у важкому стані. На місці події працюють кілька бригад швидкої допомоги.

Раніше Сили оборони України здійснили удар по важливих об'єктах ворога на території РФ, зокрема були пошкоджені тягові електропідстанції в Курській області.

Нагадаємо, що у ніч проти 28 липня Курська область Росії також була атакована безпілотниками, що призвело до вибухів та пожеж у кількох районах.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 56 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)