У мережі розгорівся скандал навколо «цілительки», яка називає себе «Богородицею»

Спалахнувша сутичка під час затримання Богородиці
Спалахнувша сутичка під час затримання Богородиці

У соціальних мережах ширяться обговорення діяльності Ганни Фесун, яка виступає як цілителька та організаторка духовних практик. Вона пропонує послуги консультування щодо вагітності та пологів, називаючи себе "Богородицею". Також зʼявилася інформація, що жінки віддають їй свої заощадження, надіючись на "духовну допомогу".

Хто така Ганна Фесун?

За інформацією з її сторінок у соцмережах, Фесун походить з Золотоноші, живе у Києві та колишній власницею какаоварні. Вона також зняла документальний фільм про Тараса Прохаська.

Духовні практики та ролі "Богородиці"

Фесун займається організацією духовних практик з 2019 року, спочатку у своєму закладі на Подолі під назвою "Коло какао". Згодом вона почала проводити онлайн-зустрічі під назвою "Жіноче коло". На своїх практиках вона обіцяє зцілення від різних проблем і називає себе доулою, яка підтримує жінок під час вагітності та пологів. Проте, невідомо, чи має вона медичну освіту для цього.

Обман і вимагання грошей

Недавно керівник комунікацій Центру економічного відновлення розкритикувала Фесун за те, що вона намагається виманити гроші у людей під приводом зцілення. Багато людей стали жертвами цього обману, який триває вже пів року. Крім того, є інформація про те, що Фесун залучає людей у свою "секту" та проводить ритуали, вимагаючи від них не спати та голодувати.

Інформація про Ганну Фесун є на сайті vilneslovo, де висвітлено її діяльність та вплив на людей.

Читайте також